Willems Tuinen

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Tuinmannen werkzaam in Kockengen en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Kerkweg 47
3628AM Kockengen
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Verstand van tuinen, maar wel met gevoel. Buitengewone tuinen, daar werk ik aan. Tuinen die passen in het landschap en bij de leefstijl van mensen die er wonen. Kennis van de wereld die groen is, gevoel voor verhoudingen, details en kleurstellingen.
Dat is Willems Tuinen.

Een hoveniersopleiding, de laatste cursussen, maar vooral jarenlange ervaring, hebben mijn visie op tuinen gevormd. Uitgeleerd ben ik niet. Ook mijn kijk op tuinen blijft in ontwikkeling, gaat met de tijd mee. Niet als een modegril, maar vanuit een klassiek perspectief. De historie van de tuin en de achtergrond van de bewoners, zijn essentieel bij mijn ontwerpen.

Het vak van hovenier is inspirerend. Ieder jaargetijde heeft zijn eigen schoonheid en charme. Net als de jaargetijden groeit en bloeit een tuin en dooft deze weer uit om op krachten te komen. Het is voor mij een uitdaging daar op in te spelen, zodat uw tuin in de herfst en de winter net zo boeiend is als in de lente en de zomer. De juiste balans wordt bereikt door te combineren met kleuren, de juiste beplanting aan te brengen en een perfecte indeling te creëren. Dat geeft uw tuin een eigen karakter, passend bij de seizoenen.

Uitgangspunt is dat u trots kunt zijn op uw tuin! Maar ook dat ik trots kan zijn op uw tuin. Goed overleg is van wezenlijk belang bij zowel de aanleg als het onderhoud van de tuin. Samen met u werk ik de ideeën uit voor uw ideale tuin.

Daarbij geef ik u handige tips hoe u zelf makkelijk en het beste uw tuin kunt bijhouden of winterklaar maakt. Mijn passie voor tuinen, natuur en het buiten zijn ziet u terug in mijn tuinen. Dat wil ik aan u overdragen. Zo is mijn manier van werken.Service:
Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanleg, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie

Specialisatie:
Beplanting, Beregening, Beschoeiing, Bestrating, Boomverzorging, Deskundig advies, Natuursteen, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie, Schuttingen, pergola's en tuinhuizen, Sierbestrating, Snoeien, Tuinaanleg, Verlichting, Vijvers, Vlonders, Vormsnoeien

Stijl:
Klassiek, Landelijk, Landenthema, Modern, Romantisch

Soort tuin:
Gezinstuin, Kruidentuin, Moestuin, Stadstuin, Tuin met fruitbomen, Vlindertuin, Vogeltuin, Watertuin