Wolthuis Aann Bdr Groenverzorging G J

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Tuinmannen werkzaam in Rijssen en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Borkeld 2
7462PG Rijssen
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
G.J. Wolthuis VOF in Rijssen is al tientallen jaren een begrip in Twente. Van oorsprong alleen in de agrarische sector en sinds enige jaren een aannemingsbedrijf in de groenverzorging, sloopwerken en de GWW-sector.
Onze opdrachtgevers bestaan uit gemeentes, provincies, waterschappen, bouwbedrijven en projectontwikkelaars.
Wij zijn actief in heel Nederland en voeren projecten compleet uit, van initiatief tot beheerfase.

G.J. Wolthuis VOF is gespecialiseerd in het inrichten en het realiseren van groenprojecten rondom de regionale en provinciale wegen, inrichten van bedrijventerreinen en het onderhoud van alle voorkomende groenvoorzieningen.
Met goed opgeleide vakmensen op elke plek in de organisatie, inzet van voornamelijk eigen, modern en goed onderhouden materieel kunnen wij uw opdracht uitvoeren zoals u dat wenst.
Bij onvoorziene en snel uit te voeren werkzaamheden kunnen wij, mede door onze korte lijnen en beschikbaarheid van eigen vakmensen en materieel, snel en adequaat reageren op uw wensen. Die snelle en directe aanpak is ook een van de sterke kenmerken van ons in de sloop-, en GWW-sector.
.
Gaat u bouwen, verbouwen, slopen of wilt u uw afval opruimen? Dan bent u bij G.J. Wolthuis VOF ook aan het juiste adres, want wij verhuren afvalcontainers aan bedrijven en particulieren.
Inzicht in de afvalstromen hebben wij op basis van onze kennis en ervaring.

De kracht van Wolthuis VOF in de uitvoering van GWW-projecten heeft onder andere te maken met het brede assortiment aan machines en onze flexibele werkwijze. Dankzij onze zeer ervaren eigen vakmensen en korte lijnen in onze organisatie kan Wolthuis VOF de werken efficiënt uitvoeren en kan direct worden ingespeeld op eventuele onvoorziene zaken.

Het grondwerk dat wij voor u uit kunnen voeren varieert van het graven van watergangen, vijvers en sloten tot het bouwrijp maken van terreinen voor nieuwbouwprojecten en alles wat daar tussen ligt, zoals het aanleggen van geluidswallen en natuurgebieden.
Maar ook het onderhoud van bermen, bossen, watergangen en vijvers behoort tot onze activiteiten.

Op het gebied van wegenbouw spelen wij een belangrijke rol in het machinaal bestraten.

Als Twentse aannemer zijn wij vanzelfsprekend betrokken bij waterbouwkundige projecten, zoals het plaatsen van beschoeiing, steigers, vlonders, stuwen en dammen en alle soorten baggerwerkzaamheden.Diensten:
Aanleg, Onderhoud

Specialisatie:
Beschoeiing, Bestrating, Vijvers, Vlonders

Stijl:
Modern

Betalingsmogelijkheden:
Bank / Giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
VCA