Vroegop Hoveniers

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Tuinmannen werkzaam in Marknesse en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Steenwijkerweg 17
8316RH Marknesse
Flevoland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Vroegop Hoveniers, gevestigd in Marknesse, is het adres voor vakkundige aanleg en onderhoud van tuinen. Ons werkgebied ligt op dit moment in en rondom de Noordoostpolder/Flevoland. Als u een vraag heeft over uw tuin maken wij met u een afspraak om langs te komen.

Wilt u uw tuin aanleggen of renoveren dan maken wij een ontwerp met daarbij een offerte. Als u zelf voorbereidende werkzaamheden wilt verrichten is dit uiteraard bespreekbaar en dat kan zeker in de kosten schelen. Het vervolg van de werkzaamheden wordt in overleg met u vakkundig ten uitvoer gebracht. Ook voor het onderhoud van uw tuin kunnen wij passende oplossingen bieden. - voor- en najaarsbeurten - zomersnoeien - bemestingsplan - gazon onderhoudService:
Gratis advies, Gratis offerte, meer informatie vindt u op onze website

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanleg, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie

Specialisatie:
Beplanting, Bestrating, Boomverzorging, Deskundig advies, Hekwerken, Natuursteen, Onderhoud, Ontwerp, Ornamenten, Renovatie, Schuttingen, pergola's en tuinhuizen, Sierbestrating, Snoeien, Tuinaanleg, Verlichting, Vijvers, Vlonders, advies, bemesting, bemestingsplan, binnenbeplanting, o.a. kantoren, duurzaam onkruid beheer dob, gazon onderhoud, grondverzet, milieubewust, onkruidbestrijding, tuin accessoires, tuinafscheiding, voor- en najaarsbeurten, waterpartijen

Stijl:
Klassiek, Landelijk, Landenthema, Modern, Romantisch

Soort tuin:
Gezinstuin, Patiotuin, Tuin met fruitbomen

Aangesloten bij / Certificering:
VHG